Subiect: Jurnal Jessica
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 19 apr 2010, 22:47:12
Liviutzza's Avatar
Liviutzza Liviutzza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 08 ian 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mananc sanatos!
Date: 164cm, 65.6kg
Mesaje: 4.356
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Jessica

Citat:
Anterior postat de Jessica Vezi mesajul
Buna ziua!
Numele meu este Simona si... oh doamne,trecem peste introduceri
Am 14 ani,1m60 si... 100 kg.Stiu,enorm!Am inceput sa pun pe mine acum cativa ani,cand tatal meu era plecat prin strainatate si imi trimitea tot felul de bunatati.Din pacate,asta nu e singurul motiv.Aveam 60 kg la 10 ani.
Mereu ma simt ciudat cand vad fete slabute in clasa mea,care arata foarte bine si stiu ca o sa fie fericite mai tarziu.Eu mereu am fost altfel... nu pot sa spun ca am o viata teribila,deoarece am prietene foarte bune,parintii mei sunt minunati si profesorii ma considera o fata inteligenta care poate ajunge departe.Singura problema,ca de obicei,este greutatea.
Dupa multe discutii cu mama[ne uitam impreuna la o emisiune pe romantica parca,in care femei cautau rochii de mireasa perfecte.mi-a zis "daca ai ambitie,asa o sa ajungi si tu mai tarziu,si o sa-ti cumpar cea mai frumoasa rochie de mireasa"] am hotarat sa fac ceva pana nu e prea tarziu.Am cautat sfaturi prin reviste,pe internet si de la oameni care au mai trecut prin asta.
Am inceput astazi dieta Atkins + 30 min/zi bicicleta [in curand si banda de alergat]
Urati-mi succes ^^ .
Succes cu Atkinscred ca o sa slabesti super bine daca o sa te tii,fratele meu o tine si in fiecare zi vede rezultate la cantar!A inceput de la 93 de kg si acum are deja 85...in foarte putin timp!Poti sa papi cat vrei din alimentele permise,deci nu o sa faci foamea!Succes!
Liviutzza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]