View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 23 apr 2010, 13:23:17
LicuriciColorat's Avatar
LicuriciColorat LicuriciColorat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Alimentatie sanatoasa si echilibrata+sport
Date: 166cm, 62kg
Mesaje: 8.144
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Cum scap de 8 kg dupa nastere?

Citat:
Anterior postat de silvana Vezi mesajul
Buna. Va rog sa ma ajutazi cu un sfat!!! Am nascut acuma un an, inainte de sarcina aveam 55kg, in timpul sarcinii am acumulat 32kg si am ajuns la 87kg. Dupa nastere timp de 5 luni am slabit 24kg. La moment am 63kg si mai alaptez, sunt intr-o perioada de stagnare, nici de cum nu reusesc sa slabesc inca 8kg. Ce dieta imi recomandati???

La capitolul sport stau rau, nu am cu cine sa las bebelusul si nu reusesc sa merg la sala, dar burtica dupa nastere si soldurile mari ma deranjeaza foarte mult. Ce exercitii imi recomandati pentru burtica si solduri???

Va multumesc mult!

Buna,cum a spus si cealalta slabuta trebuie sa ai mare grija ce papi pt ca inca mai alaptezi si chiar dupa ce termini cu alaptatul vrem ca bebeul sa aiba o mamica sanatoasa si slabuta(nici gand sa te infometezi),o dieta echilibrata plina de vitamine ti-ar fii de folos,te-ar ajuta:carnea slaba(pui,curcan si peste gatite la grata/cuptor/fiert),legume,fructe,lactate si cereale.Neaparat hidratare cu 2l apa/zi si masaje cu crema anticelulitice sau pt fermitate.Sport poti practica si acasa cand bebele se joaca sau cand doarme,tu in camera cealalta facand exercitii gen pilates,tae-bo sau zumba,aici pe site gasesti si filmulete de genul acesta.Succes si la cat mai multe kg date jos
__________________
Revolta-te iar si iar pana mieii vor devenii lei.
http://forum.slabute.ro/jurnale-slabit-adolescente/jurnal-licuricicolorat-3358-401.html#post484828
Răspuns cu citat