View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 01 mai 2010, 07:27:57
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Roxii

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul
Buna fetelor ! Sunt noua pe acest forum si m`am decis sa`mi fac si eu un jurnal.Am 17 ani,1.65 si 63 de kg.Factorul care a ajutat cel mai mult la depunerea de kilograme in cazul meu a fost sedentarismul.Dar de aproximativ 2 saptamani am pus piciorul in prag.M`am abonat la o sala unde fac aerobic de 4 ori pe saptamana iar in zilele in care nu fac aerobic alerg cam 25 de minute pe zi,plus sarit coarda in fiecare zi cam 20-25 de minute iar de luna viitoare vreau sa ma abonez si la sauna.In plus am adoptat un nou regim alimentar mai sanatos.Nu este unul gasit pe net,pentru ca majoritatea n`au dat rezultate,ci este unul impus de mine.Mananc doar carne slaba,cereale,salate si fructe si beau ceai de urzica(am auzit ca ajuta la slabit).Sper sa ajung in curand la greutatea ideala cu ajutorul vostru.
Buna Roxi Bine ai venit

Imi place ca deja ti-ai ales un plan. Mi se pare bun,m-ai ales ca te-ai apuca de sport. Sauna am inteles ca ajuta la cm in minus .
Felicitari pentru alimentatia care ti-ai ales-o.

Daca vrei sa iti calculezi meniul te poti ajuta de calculatorul de calorii de aici,pe mine una ma ajuta mult,vad cam cat mananc. http://forum.slabute.ro/anunturi-leg...tatie-674.html
Cam cate kcal papi pe zi? Sa nu scazi sub 1000kcal.

Mult noroc in continuare!!!
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]