Subiect: Jurnal Lavydor'
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 03 mai 2010, 20:19:22
andra_aly's Avatar
andra_aly andra_aly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Implicit Re: Jurnal Lavydor'

Buna lavinia. deja ne-am cunoscut, deci o sa trec direct la subiect
Din ce povestesti tu eu inteleg ca ai te-ai maturizat si ai imvatat sa mamanci sanatos. eu as vrea sa vad o poza recenta cu tine pentru ca nu vreau sa iti dau sfaturi de slabit si poate tu nici nu ai nevoie pana o sa vad poze singurul meu sfat este sa mananci sanatos- iar deja chestia asta o faci ma bucur ca aui reusit sa iti "educi" stilul de a manca. felicitari pentru asta. mi-ai mai spus ca ai renuntat la paine si papi mancare light. deci e foarte bine.
cum ti-am mai spus si iti mai repet, eu cred ca singurul lucru de ce ai tun nevoie e sportul pentru a te modela. asa o sa ai pielea mai intinsa si o sa arati mai bine.
Ma bucur ca ai gasit un barbat care sa te iubeasca pentru ceea ce esti. sufletulunui om conteaza cel mai mult. e adevarat, cateodata haina il face pe om, dar nu si in cazuri de acestea aparentele mai si inseala. si tu cred ca sti asta mai bine ca mine
Din ce ai povestit tu de asa zisa prietena, sa sti ca te inteleg. sunt multi oameni rai pe lumea asta dar conteaza ca tu ti-ai dat seama ce aveai langa tine.
Dupa cum ai spus si tu, iar eu am vazut poza de la 48.8 de kg, aratai foarte schimbata si mai batrana pentru anii tai. iar tu erai tot nemultumita.
eu cred ca ceea ce trebuie sa faci este sa cauti raspunsul la toate intrebarile tale in adancul sufletului. acolo o sa gasesti multe. problema ta nu este slabitul, dorinta ta de a slabi in trecut si greutatile de atunci te-a facut sa gandesti asa acum
pot sa bag mana in foc ca tu arati foarte bine dar "umbrele" din trecut te fac sa gandesti altfel.
noi suntem alaturi de tine. impreuna vom cerceta inimioara ta si o vom gasi pe lavinia cea slabuta
Răspuns cu citat