View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 22 mai 2010, 13:42:10
magicdesignweb's Avatar
magicdesignweb magicdesignweb este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 mai 2010
Locaţie: Braşov, Romania
Vârsta: 38
Date: 180cm, 80kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Procentul de grasime corporala (estimat)

Citat:
Anterior postat de vadmin Vezi mesajul


In tabelul de consum calorii sunt o lista de activitati fizice, pentru care in dependenta de timpul cat s-a efectuat acea activitate si greutatea de la profil, se estimeaza un consum de calorii (cate calorii au fost arse). Acel consum de calorii, poate fi jurnalizat si adaugat la meniul zilnic (trebuie sa fii logat/conectat).

Te rog sa te uiti in lista de activitati si sa ne scrii o lista de activitati fizice (exercitii), care ar trebui adaugate suplimentar in calculatorul de consum calorii.
Am vazut ca exista o lista cu activitati fizice si se calculeaza consumul de calorii in functie de greutate si durata efectuata, dar n-am vazut spre exemplu cum am zis si mai sus, cate calorii se consuma in timp ce o persoana face abdomene, tractiuni, merge pe trasee montane. As fi curios sa stiu, pentru ca n-am reusit sa aflu pana acum, dar din cate stiu eu, conteaza si pulsul dintr-o activitate fizica. Am auzit ca eficienta maxima de ardere a grasimilor e atunci cand pulsul e intre 150-160 de batai pe minut.
Iti multumesc mult inca o data!
magicdesignweb, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
magicdesignweb, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 3006 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat