View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 19 iul 2010, 17:13:19
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Anticonceptionalele si ingrasatul/slabitul

Citat:
Anterior postat de mylupy Vezi mesajul
Azi m-am inregistrat.Am tot citit pe acest site,dar abia azi am intrat sa ma inregistrez.Si eu,ca voi,vreau sa slabesc.La sfatul medicului ginecolog am folosit anticonceptionale pentru a-mi regla ciclul.Si am inceput sa iau in greutate desi nu mancam in exces.De un an m-am lasat de pilule dar nu reusesc sa slabesc.Doar 1-2 kg.Acum am 56,dar vreau sa ajung la 50 cum am fost.E cineva care a patit ca mine?Sport nu prea fac pentru ca am probleme cu coloana,doar plimbari lungi,cateodata mai alerg in parc.Lucrez ca croitoreasa,stau mult pe scaun,de aici durerea de spate.Dulciuri si produse fainoase nu mananc,foarte rar mananc paine integrala.Voi ce ma sfatuiti?Ce sa fac?Pupici.
Ar trebui sa mergi la alt ginecolog,sa vezi de ce ai ciclul neregulat.Anticonceptionalele trateaza efectul,nu cauza.Mergi eventual la un endocrinolog.Si fa sport.
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat