Subiect: Make up
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 25 iul 2010, 14:24:20
cristiniq's Avatar
cristiniq cristiniq este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 05 apr 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Dieta: South Beach
Date: 167cm, 49kg
Mesaje: 366
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Ce fond de ten ti se potriveste I ?

Fondurile de ten lichide
Sunt cele mai populare si foarte usor de folosit, pentru toate tipurile de ten pentru ca se intind foarte usor si ofera un aspect de acoperire naturala. Insa, daca ai tenul uscat, nu folosi acest tip de fond de ten. Daca ai insa tenul gras sau cu ai eruptii, foloseste fond de ten lichid fara ulei pentru a acoperi zonele afectate fara a le agrava.
Fondurile de ten cremoase
Sunt groase, bogate si hidratante, ideale pentru tenul uscat sau matur. Au o textura usoara, deci ai grija sa le intinzi bine pe piele cu un burete umed.
Fondurile de ten spumoase
Destul de hidratante, sunt ideale pentru tenurile mai uscate. Pune putin produs pe podul palmei si aplica putin cate putin cu ajutorul unui burete.
Fondurile de ten compacte
Acestea sunt formule toate in unul, continand deja pudra. De obicei se gasesc si cu buretel de aplicare. Vor da un aspect mai luminos decat te asteptai si sunt ideale pentru orice tip de piele, mai putin cea uscata.
Batoanele de fond de ten
Acestea sunt fondurile de ten priginare. Au o textura mai dura, sunt bune pentru a acoperi petele sau cicatricile. Trebuiesc aplicate putin cate putin direct pe zona afectata si intinse usor cu un burete umed.
Răspuns cu citat