View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 28 iul 2010, 10:47:25
GabrielT's Avatar
GabrielT GabrielT este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Slobozia, Romania
Vârsta: 34
Date: 170cm, 77kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Continut redus de carbohidrati

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Inlocuitorii sunt solutii pt cazuri extreme (nu apuci sa ajungi acasa si ca sa nu sari peste o masa sau sa mamanci prostii in oras) nu pentru folosire zilnica. Degeaba inlocuiesti o masa daca nu le poti controla pe celelalte. Cantaresti, pui in farfurie si te limitezi la ce este in farfurie. Din cate am observat din mesajele anterioare, nu esti o persoana lipsita de vointa asa ca sigur te vei descurca


Nu e faza ca nu am vointa, am, foarte mare, dar nu pot portiona mesele, dak era dupa mine imi faceam eu d mancare si macam exact cand trebuie si cat trebuie. Cand face maicamea d mancare nu face mereu c imi trebuie mie si dak ii cer sa faca c vreau eu nu ma asculta pt ca nu mananca toata lumea din familie c vreau eu sa mananc, daca ma apuc eu d mancare ma bate la cap:" ce? nu iti palce c fac eu d mancare? nu vezi cata mancare avem? d c mai faci si tu d mancare? nu iti ajunge?" si chestii din astea.... mi-ar fi mult mai usor sa am un inlocuitor... sa imi inlocuiasca proteinele din dieta, nitei carbo acolo si multe vitamine si minerale ( si asa iau multivitamine ) si chestia asta as tine-o cam o luna, sigur as da jos toate kilogramele in plus intr-o luna. nu vreau sa imi inlocuiesc mesele toate... doar 2 din cele cele 3 principale.


ms pt raspuns : deadcountess
GabrielT, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2004 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1487 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de vadmin; 28 iul 2010 at 11:03:50. Motiv: Incalcare regulament: Link extern, prezentare marci comerciale pana in 30 mesaje.
Răspuns cu citat