View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 23 aug 2010, 10:56:15
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Daca te inseala ce faci treci mai departe sau te desparti?

Ai 20 de ani!!! O sa treaca si asta. Fugi de el cat poti de repede. Degeaba il iubesti, el nu te iubeste pe tine. Cum adica nu ii pare rau ca s-a culcat cu aia? Iti vine sa crezi ca ti-a zis asa ceva? Te-a inselat, e clar, nu te mai respecta. Nu mai vb ca intr-o relatie nu trebuie doar sa apreciezi frumusetea fizica, asa cum a facut-o el, pt ca te-a inselat cu una mai slaba. Si aparent inca mai intretine relatia cu ea, reiese clar din ce ai citit pe mess.

Gandeste-te la tine, la cat vei mai suferi pe viitor, pt ca cine a inselat o data o va mai face inca o data si inca una si tot asa. Mai ales daca nu ii pare rau. Gandeste-te la respectul de sine, pe care-l calci in picioare atunci cand alegi sa ramai cu o persoana care te-a ranit asa de tare. Pana la urma doar tu esti singura persoana cu care trebuie sa traiesti toata viata, in rest, restul pot sa vina si sa plece.

Si sa nu il mai lasi sa te vada la pamant. Daca va fi vreodata sa te mai intalnesti cu el pe undeva trebuie sa vada ca iti merge bine, ca el nu a mai contat din momentul in care v-ati despartit.

Eu am lasat o relatie de 4 ani si 4 luni in urma pt mai putin decat inselat si tot asa, credeam ca il iubesc enorm, dar sa vezi ce repede au trecut toate.

Ultima dată editat de anqutz; 23 aug 2010 at 10:59:37.
Răspuns cu citat