View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 16 sep 2009, 12:51:38
Adella's Avatar
Adella Adella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 18 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 37
Dieta: Dieta personalizata
Date: 157cm, 57kg
Mesaje: 12.038
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 9 mesaje
Smile Re: SOS!!! Despre slabitul care devine obsesie!

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Mai creez un topic impotriva slabitului exagerat, poate acesta va fi mai convingator si mai explicit, si nu va fi ignorat.

Vreau sa va povestesc ceva din viata mea... Vreau sa vedeti unde se poate ajunge daca tema "slabitului" devine o obsesie, pe care la un moment dat nu o mai poti controla.
Wow ..eu nu am rasfoit prea mult forumul sau nu indeajuns de mult ..m-a impresionat povestea ta de viata ..si din pacate vb de una trista ..apreciez enorm ca ai avut curajul sa o impartasesti
E foarte de admirat ca ai avut forta sa mergi mai departe ..la ce am citit parea ca drumul se duce intr-o directie de autodistrugere sigura ..e bine ca ai realizat la timp ..si iti multumesc si in numele tuturor slabutzelor ca esti aici si ne ajuti pe toate
Adella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1661 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1144 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 370 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat