View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 16 sep 2010, 22:31:53
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Cristinei (CrisetenO)

Salut, draga Slabuta!

In ceea ce priveste discutarea meniului, chiar va rog sa-l disecati si voi, pentru ca atunci sunt mai mari sansele sa ajung la un echilibru!

Intr-un timp mancam micul dejun -- si imi si placea. Intre timp insa, am trecut de mai multe ori pe acasa, unde toate rudele ma pun la regim de ingrasare, asa ca atunci sar peste micul dejun si cad iarasi in tendinte volumetrice. Am sa reiau obiceiul. O intrebare aici: eu nu ma omor dupa oua (daca trebuie le inghit, dar altfel de obicei nu mananc decat in prajituri sau la Pasti); e ok sa mananc iaurt cu seminte de in la micul dejun?

In total ma mentin in jur de 1000-1100 kcal pe zi. Daca fac sport, pot ajunge pana la 1200 kcal si gust si cate un baton de energie ieftina, adica un biscuit cu fibre multe, ceva carbohidrati si fructe. Asta chiar inainte de fotbal.

Probleme de sanatate: din fericire sunt inca tanara. Pe langa usoare probleme cu pielea care nu si-a recapatat complet elasticitatea, nu am avut nici o problema majora cu vreun organ. O exceptie: din cauza socului mi s-a intrerupt ciclul, care inca nu a revenit. Am facut analize de curand si toate valorile sunt normale, deci ginecoloaga a spus ca mai bine astept inca vreo sase luni in acelasi regim alimentar, pentru ca e posibil pur si simplu ca sa fiu inca intr-un soi de soc.

Am vazut topicul tau de la Anorexie. Slava Domnului nu am ajuns -- cred -- la asa ceva. Cred ca nu ma vad altfel decat sunt, dar sunt obsedata de posibilitatea sa ma ingras din nou. Ceea ce ma duce la o stare constanta de stres, mai ales cand sunt invitata la masa...

Cu mult drag,

Cristina

PS: Edit, am uitat sa adaug la caracteristici de sanatate: de cand am slabit am imprumutat calitati de soparla, adica tind sa am temperatura mediului inconjurator. Imediat dupa ce mananc mi-e foarte frig -- cateodata mi se fac unghiile albastre de frig. Am extremitatile destul de reci si in general mi-e mult mai frig decat inainte.
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de CrisetenO; 16 sep 2010 at 22:36:14. Motiv: Am uitat un paragraf :)
Răspuns cu citat