View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 17 sep 2010, 08:10:59
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Ce dieta imi recomandati?

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Buna slabutelor,

Am de gand sa ma apuc sa tin o dieta, inca nu am mai tinut recunosc. Problema mea e ca nu prea mi se potrivesc dietele citite aici fiindca cam toate au carne in ele si eu sunt lacto-ovo vegetariana.

Are cineva vreo sugestie pentru mine, ce dieta sa aleg? Ma tot gandesc la chestia asta.

Mi-am notat niste diete si ma gandesc daca sa lemodific in sensul ca in loc de carne sa bag snitele din legume sau chiar din soia. O fi OK? M-as incumeta sa incep cu dietacu gref (am gasit-o pe aici prin forum) si sa o tin cateva zile sa vad daca sunt ceva rezultate.

Vad ca nu reusesc sa slabesc si pace desi fac sport zdravan si mananc corect si nu maimult de 1500 de calorii. Recunosc ca iau inca niste medicamente care dau pofta de mancare si crestere in greutate dar deocamdata nu m-am mai ingrasat. Am reusit sa slabesc 7 Kg. in doua luni (martie si aprilie) si dupa aia le-am pus la loc din cauza pastilelor. Tot e bine ca nu ma mai ingras in continuare, doamne fereste. Problema e ca as vrea totusi sa scad in greutate nu sa raman la fel.

Incep sa ma stresez usor usor si am nevoie de ajutor. Slabuta sefa ce parere are?

Pareri, sugestii? Voi cu ce diete ati slabit, cat anume si in cat timp? As vrea sa compar rezultate desi o sa ziceti ca nu slabeste toata lumea la fel.

Merci mult.
Buna Sand

Ai dreptate, dietele "standard" cam toate presupun si carne, si nu cred ca va fi acelasi lucru daca incerci sa inlocuiesti carnea cu soia sau altceva, pentru ca difera mult raportul proteine/glucide/grasimi.
Ai incercat vreodata cura de de detoxifiere? Ajuta in unele cazuri de stagnare.Eventual intreaba medicul daca ai voie cat timp iei medicamente.
Din pacate nici eu nu am nu-stiu-ce experienta cu dietele, am tinut dieta data de nutritionist in adolescenta (continea carne), iar acum nu fac decat sa numar caloriile.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat