View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 25 sep 2009, 23:56:23
alina_neamt's Avatar
alina_neamt alina_neamt este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 08 aug 2009
Locaţie: piatra neamt, Romania
Vârsta: 39
Dieta: alimentatie sanatoasa + sport
Date: 167cm, 74.4kg
Mesaje: 1.512
Aprecieri acordate: 2.491
Am fost apreciat(a) de 1.551 ori in 946 mesaje
Thumbs up 6 metode eficiente

Daca ai vointa, sunt inca multe trucuri care te pot ajuta sa arati mult mai bine. Eu iti voi prezenta 6 dintre ele!

1. Metodele anticelulitice sunt intr-o continua dezvoltare si par sa ne uimeasca mereu. Unele dintre cele mai eficiente metode par sa fie impachetarile cu parafine aromate, alge oceanice si namoluri marine imbogatite cu oligo-elemente si minerale.

Rezultate excelente se obtin si prin vacuum, ionizare, stimulare sau masaj manual anticelulitic. Depozitele adipoase sunt dispersate iar celulita este indepartata.

Insa cea mai noua tehnologie, 3 in 1, este cea de biostimulare prin microcurenti, ultrasunete si lumina bioptica, toate incluse in acelasi aparat. Cu aceasta tehnologie avansata, pielea devine mai neteda, tesutul adipos este redus iar musculatura este tonifiata.

2.Masajul anticelulitic este foarte eficient, insa uneori putin cam neplacut, pentru ca pe alocuri poate fi dureros, iar daca ai pielea foarte sensibila, poti avea parte si de mici vanatai. Dar cum frumusetea cere sacrificii, masajul este una dintre cele mai bune alegeri.

Daca nu ai timp sau chef sa mergi intr-un cabinet cosmetic pentru un astfel de masaj, poti eficientiza efectele cremelor sau gelurilor anticelulitice, prin masarea zonelor afectate cu aparate cu bile sau role, special create in acest scop sau prin minimasaj, astfel ca rezultatele vor fi vizibile mult mai repede.

3. Cremele si gelurile anticelulitice sunt poate, cea mai mare si mai la indemana inventie in lupta impotriva celulitei. Se gasesc in toate magazinele de cosmetice, magazine plafar si farmacii si se folosesc foarte simplu. Este la fel de adevarat ca unele sunt mai scumpe dar de cele mai multe ori mai eficiente si altele mai ieftine, cu rezultate dupa o perioada mai lunga de timp.

Totusi, au ceva in comun: extractele de iedera si cofeina. Avand in vedere aceste ingrediente de baza, iti poti transforma cu usurinta un banal lapte de corp sau gel de dus intr-un produs anticelulitic. Cum? Foarte simplu, adaugand in gelul de dus sau in laptele de corp putina cafea macinata mare, ca pentru filtru, sau chiar zatul de la cafea. Maseaza energic cu gelul de dus, iar crema de corp las-o sa intre in piele si indeparteaza cu un prosop micile graunte de cafea ramase.

4.Cataplasmele vechi de pe vremea bunicii sunt inca la fel de eficiente, ba chiar la fel de bune ca si o crema scumpa, profesionista. Iata trei retete pe care trebuie neaparat sa le aplici.

Prepara un decoct din 200 de grame de iedera si un litru de apa si nu uita sa fierbi iedera 2 ore! Pune comprese seara, pe zonele afectate de celulita.

Infuzeaza 50 de grame de cretusca intr-un litru de apa si aplica imediat cataplasme pe zonele cu probleme.

Pune la infuzat 50 de grame de vita-de-vie intr-un litru de apa si aplica la fel cataplasmele pe zonele cu celulita.

5.Ceaiul verde are nenumarate beneficii, fiind antioxidant, tonic, diuretic. Elimina toxinele din organism, in plus contine si vitamine si minerale: magneziu, vitamina B1, B2, C si E. Una dintre cele mai importante proprietati este ca lupta impotriva celulitei, deoarece ajuta la reducerea depozitelor de grasime din corp.

Adauga cateva picaturi de ulei de ceai verde in laptele tau de corp si vei obtine o crema anticelulitica foarte eficienta!

6.Regimul alimentar este o alta arma sigura de atac asupra celulitei. Nu inseamna vesnica dieta de slabire cu sute de restrictii ci doar mai multa grija fata de ce oferim organismului nostru. Este vorba despre alimente sau ingrediente la care ar trebui sa renuntam nu doar pentru ca vrem sa scapam de celulita ci pentru ca am aduce un beneficiu intregii noastre sanatati corporale.

Dietele urmate "dupa ureche" aduc o deficienta de proteine, vitamine si minerale, provocand oboseala. Orice dieta trebuie sa fie rezonabila, echilibrata si conceputa sa se muleze pe organismul individului respectiv.


Trebuie sa renunti cat poti de mult la dulciuri, paine, paste fainoase, alcool si bineinteles, mancarea de tip fast-food. In rest, ai liber la fructe proaspete, legume, sucuri naturale, carne slaba si mult ceai verde!

Va doresc multa vointa si rezultate pe masura!
alina_neamt, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2223 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1706 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1707 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat