Subiect: Mersul pe role
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 05 oct 2009, 14:51:22
m0nyk's Avatar
m0nyk m0nyk este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 sep 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: nu tin dieta
Date: 153cm, 69kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Mersul pe role

Citat:
Anterior postat de merimeri Vezi mesajul
Mersul pe role e minunat, mai ales daca ai in apropiere un parc cu pante mai abrupte. Am citit un articol mai demult despre tonifierea muschilor abdominali cu urcatul pantelor pe role. Consuma mult mai multe calorii decat ai consuma in mod normal si poate fi considerat o combinatie intre cardio si forta.
Eu sunt mare fan si mai nou ma cronometrez si imi fac tabele cu cate pante am urcat ca sa vad daca imi creste sau nu forta. (Si chiar pot din ce in ce mai multe)
Deasemenea poti face si interval training cu rolele - 4 min incalzire, 4 minute la un nivel mai greu, 4 minute si mai greu si 4 minute incetinesti si inca patru de relaxare, apoi de la capat. Asta e una dintre cele mai bune metode de a scapa de greutati stationare sau platou. Acum cativa ani, cand nu mancam asa mult am slabit vreo 10 kilograme doar mergand cam ora pe zi cu rolele.

Gata, nu te mai plictisesc, dar ma bucur ca mai sunt si alti adepti pe aici.
nu ma plictisesti
m0nyk, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1791 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1274 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1017 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat