View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 04 nov 2010, 19:01:30
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Nepotelul meu, care are 10 zile, nu mananca

Citat:
Anterior postat de Laura Vezi mesajul
Emi si eu am un nepot care acum are aproape 1 an, dar si el s-a nascut prematur, si cu probleme....mamica lui, o cumnata de a mea, era ingrijorata ca tot ca si nepotelul tau, nu manca...trebuia sa-l trezeasca ca sa-i dea sa manance...dormea si cate 5-6 ore fara sa se trezeasca.....asa s-a speriat si ea, si pe langa laptele de mama, ii facea si lapte praf...a intrat pe partea cealalta in care il indopa pe baietel.La 2 luni dupa nastere nu-l mai recunosteam, nici ochii nu i se mai vedeau de grasime, si acum e aproape la fel......foarte gras.....nu stiu ce sa zic, dar cred ca copii care se nasc prematur dorm mai mult pentru a recupera timpul care trebuiau sa-l mai petreaca in burtica......daca a si luat in greutate eu cred ca nu e vreo problema......
Ms, scumpo ca mi-ai raspuns, m-ai mai linistit, o sa monitorizam cat ia in greutate, daca e multumitor atunci ineamna ca atat are nevoie el..tot asa doarme, 5-6 ore.Mersi inca o data!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat