View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 08 dec 2010, 16:02:31
Lilith's Avatar
Lilith Lilith este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Scarsdale
Date: 169cm, 65kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Question Ajutor in alegerea unei diete

Salut tuturor!

Numele meu e Olga, am 26 de ani, 1.69 si 66 kg. Acum o saptamana aveam 69 kg, diferenta este data de dieta daneza pe care o urmez (astazi este ziua a 7-a). Dintotdeauna am fost plinuta, dar de la 58-61 kg anul trecutam ajuns acum la 69 . Stiu de ce s-au adunat... intai stresul cu lucrarea de dizertatie, apoi stresul "oare gasesc job?", iar acum stresul "oare imi prelungeste contractul de munca?". Dar acum GATA! A venit momentul sa iau masuri.

Sport nu fac, pentru ca nu am timp . La 7 seara ajung acasa, ma pun pe invatat pentru un examen pe care-l voi da in primavara/vara (GMAT), apoi dorm, apoi iar la birou. Dupa ce termin dieta daneza planuiesc sa fac macar 20 min de sport pe zi, seara, acasa (Slim in 6, sau ceva asemanator).

Am ales dieta daneza ca un "quick fix", sa slabesc repede cateva kg ca sa am incredere ca se poate. Evident ca dupa dieta daneza, trebuie sa aleg o dieta pe termen lung cu care sa dau jos si restul de kg. Aici am nevoie de ajutorul vostru...

In ultimile 3 luni am incercat diverse diete... dar nu prea am reusit sa ma tin de ele. Dieta hipocalorica nu a mers pentru ca nu am rabdare sa cantaresc si sa masor orice mananc. Pofta de dulciuri mai am uneori, dar reusesc sa ma abtin in majoritatea timpului. Imi place sa mananc salate, lactate, oua. Alt lucru important e ca imi place sa mananc si mancare calda seara (gatesc zilnic). In principiu stiu ce e bun si ce nu e bun (paine nu prea mananc de vreo 2 luni, poate o felie-doua pe saptamana maxim). Ma gandeam sa urmez dieta South Beach, dar de fapt sunt dispusa sa urmez orice dieta care functioneaza doar cu 20 min sport/zi, care nu necesita numaratul strict al caloriilor, si care imi permite sa mananc o masa calda/zi (preferabil ar fi sa imi permita sa manac si fructe).

V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta in alegerea pe care trebuie sa o fac!

Multumesc!
Lilith, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1624 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1107 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 591 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat