View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 15 dec 2010, 11:56:03
lucretia184's Avatar
lucretia184 lucretia184 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 dec 2010
Locaţie: asse, Belgia
Vârsta: 50
Date: 173cm, 82.4kg
Mesaje: 572
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Lipsa vointei m-a adus in aceasta situatie...

Citat:
Anterior postat de Cheruzika Vezi mesajul
Buna tuturor, am 23 de ani si aspectul meu fizic ma nemultumeste foarte mult. De cand ma stiu am fost plinuta, dar acum am depasit orice limita. Am ajuns la 82 kg si asta numai datorita dulciurilor. Am avut o perioada cand le-am eliminat definitiv cam o luna de zile si am avut rezultate uimitoare 6kg le-am dat jos doar renuntand la paine si dulciuri si fara pic de sport, insa cum am revenit la vechile si proastele obiceiuri, kg au reaparut . Anul ce urmeaza, in luna august ma voi casatori si nu as vrea sa intampin probleme cu rochia. Sa renunt la o rochie care mi-ar place doar din cauza ca arat penibil imbracata in ea cand pot sa evit acest lucru. In plus de asta nu ma mai simt bine in pilea mea.... Vreau sa slabesc , insa am nevoie de ajutorul vostru....!
Buna Cheruzika, nu esti singura in situatia asta, si eu tot din cauza dulciurilor am pus pe mine si am ajuns ca tine la aprox 84 kg, de o sapt m'am apucat de Weight Watchers si functioneaza fara sa te infometezi? Ceea ce pot sa'ti spun ca daca esti intr'un grup de fete care tin dieta ca si tine e mult mai motivant sa slabesti.

Daca vrei sa fii alaturi de noi in lupta cu kg, hai in Clubul slabutelor Clubul Weight Watchers, come in!!! si sa mergem impreuna spre o alimentatie sanatoasa si o talie de invidiat.
lucretia184, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1797 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1280 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat