View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 15 dec 2010, 15:04:54
AlexDimi's Avatar
AlexDimi AlexDimi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Destul de ok :)
Date: 189cm, 81kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Program nutritional 3500-4000 kcal/zi

4 antrenamente pe sapt. si de 3 ani - De la primavara vreau sa incep sa fac 1 antrenament dimineata + seara o ora minim de cardio, in zilele cu antrenament.
Am 23 de ani si sunt un ectomorf 100%.
Am arderile foarte ridicate, pot manca orice fara nici o problema, la orice ora. Totusi vreau sa urmez un program de definire ff strict, care nu imi mai permite sa mananc absolut orice. Trebuie sa imi numar caloriile zilnice si cu toate astea sa aduc aportul de minerale / saruri / vitamine necesare corpului. Vara nu o sa imi fac probleme, fructele fiind cele mai bune si din abundentza peste tot, iar iarna asta o sa incep sa iau niste vitamine ( eurovita).

Hai totusi sa postez aici mancarurile / alimentele cu care v-a trebui sa fac niste jonglerii ( daca mai aveti idei / alte alimente cu care as putea diversifica dieta, cu atat mai bine)

As vrea sa mananc zilnic 6 albusuri de oua si 1 galbenus (fierte), sa beau cam 2.5 L de lapte. Cam toate produsele lactate ( nimic ultra procesat cu 15 mii de E-uri ca branza topita sau branza feta sau mai stiu eu ce alte aberatii cu aracet in ele), doar branza de vacutza, de oaie, iaurt, lapte batut, cascaval. Cereale ( musli, fulgi de ovaz, fulgi de porumb, etc), paine (integrala sau de soia), carne ( de peste, de pasare si de vita, la gratar sau la cuptor), salate ( mexicane, din verdetzuri, cam tot ce e verde ), cartofi fiertzi sau la cuptor, ciuperci la cuptor, orez fier si cat mai multe fructe - confiate sau fresh .... si cam atat imi vine momentan in cap. fara sosuri, fara shaorma, mec si alte prostii

M-am gandit sa mananc de 5-6 ori pe zi, mese micute. Stiu ca organismul nu poate digera mai mult de 30-50 g de proteina / masa + de asta este mult mai sanatos sa mananci asa. putzin si des. intre mese, sau daca ma simt infometat, voi mai suplini cu un shake de proteine cu banane si un albush de ou + ce mai vreau sa bag eu inauntru .. miere, iaurt, cacao, poate si niste cereale.

Cam atat - mai aveti ceva idei ?
AlexDimi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 3137 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2620 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat