Subiect: Tinuta Revelion
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 27 dec 2010, 20:49:18
Sand's Avatar
Sand Sand este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 mar 2010
Locaţie: Orange County, CA, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 54
Dieta: de tip mediteraneana + sport
Date: 173cm, 79kg
Mesaje: 3.059
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Tinuta Revelion

Citat:
Anterior postat de alexandrazzzful Vezi mesajul
..
Deci...mi-am luat pantofi pt o tinuta .care tinuta?nici eu nu stiu...deci am pantofi,dar n-am hainele cu care sa-i port si nici macar o idee .
Salut,

Pantofii au aer de rock, hard... ceva mai suparat cu lanturile alea la calcai deci nu poti sa te imbraci intr-o rochie diafana ca nu merge (dantele sau volane). Ai nevoie de ceva mai suparat, pantaloni stransi pe corp lungi (daca arati proportional), curea cu tinte si o bluza simpla, lant lung la gat...par salbatic pe spate suparat un pic. Asa vad eu persoana in cauza care poarta pantofii astia.

Sau tinuta nr. 2: rochie simpla de tot fara zorzoane si cu o curea elaborata impletita sau asa ceva plus lant lung la gat. Sau cercei lungi mai suparati si atunci renunti la lantul de la gat. Parul in coada de cal ca sa se vada cerceii lungi. Multe bratari la mana sau una lata din piele cu capse prin ea.

Rochie gri metalizat mai mort nu stralucitor, mat...ar merge la pantofii astia si cu niste accente de rosu aprins prin tinuta. Fara bijuterii din plastic sau curele din plastic, arata ieftin si nu se potrivesc cu pantofii. Eventual rujul rosu dar atunci machiajul ochilor simplu, cu tus negru doar la coada ochiului pe pleoapa de sus doar si in rest rimel (doar pe pleoapa de sus). Unghiile cu oja neagra, gri metalizat sau rosul de la ruj. Lenjeria intima rosie si ... ma opresc aici ca sa nu zici ca sunt obraznica.

Petrecere frumoasa!
Răspuns cu citat