View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 30 dec 2010, 19:49:35
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Excursie in Paris...Sugestii?

Citat:
Anterior postat de bluesky Vezi mesajul
Felicitari pentru excursie! Sper sa te simti fff bine in Paris. Eu personal ti-as recomanda din tot sufletul turnul eiffel, insa de obicei este o coada colosala si iti vine sa te lasi. Iti garantez ca privelista merita tot sacrificiul. Sunt multe obiective care sunt fff cunoscute si la care trebuie neaparat sa mergi(bulevardul champs-elysees, arcul de triumf,muzeele luvru si d'orsay, sainte-chapelle, sacre-coeur, etc). Sunt ffff multe si ffff frumoase. Personal eu nu am avut ghinionul sa stau numai o saptamana, insa mi-a povestit o prietena ca a stat o saptamana si a reusit sa vada in jur de 3-4 obiective turistice pe zi, deci ai timp sa vizitezi multe. Daca esti mai copilaroasa poti merge la disneyland, iti garantez ca o sa-ti placa. E greu de descris fiecare obiectiv, insa iti recomand un traseu folosit de multi turisti cand vin la Paris. Poti merge pe jos de la Luvru la gradinile Tuileries, Place Concorde, Champs Elysses, arcul de triumf, Trocadero si in final turnul eiffel. O sa iti fie usor pentru ca la tot pasul sunt staiti de metrou si nu ai cum sa te ratacesti. Succes!
Merci de raspuns
Am auzit si eu ca in Franta e o mare problema cu cozile...dar am vazut ca toate obiectivile turistice au site-uri ...si pot achizitiona bilete on-line! Asta cred ca mi va salva ceva timp
Turnul Eiffel e cap de lista la obiective turistice ,alaturi de Palatul Versailles. In rest...nu prea stiu.
Va fi o excursie foarte scumpa ,din cate vad (mai ales ca mergem 4 persoane) ,dar cred ca va merita fiecare banut
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat