View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 19 feb 2011, 17:05:03
oana Marina's Avatar
oana Marina oana Marina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 18 feb 2011
Locaţie: Darasti-Ilfov, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Personalizata
Date: 168cm, 57.8kg
Mesaje: 71
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal oana Marina

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul


Buna Oana si bine ai venit!50 de kg eu zic ca sunt cam putine,undeva la 53 ai fi perfecta,zic eu.Abdomenele nu te ajuta sa scapi de grasime,doar exercitiile de tip cardio fac astaCat despre meniul tau...niciodata sa nu mai sari peste cina,fiecare masa are rolul sau ,plus ca pe langa astea 3 mese principale trebuie sa papi si 2-3 gustarele si ai mare grija sa nu scazi sub 1000 de calorii.Sport faci>Daca nu,ar fi cazul sa te apuci.Gasesti aici pe site o multime de filmulete interesante pe care le poti face la tine in camera.Renunta la dulciuri,fast food,produse de patiserie,grasimi,prajeli,sucuri,inlocuieste painea cu cea de secara/graham/integrala,2 felii pe zi,de preferabil dimineata si papa cat mai rar orez,cartofi sau paste.Mult succes!
Iti multumesc roxiii..deja de sucuri fastfood si prajeli etc am scapat, fac si sport, doar ca painica mai am papat 2 feli dimineata, paine normala..si de cina mi-a fost teama sa mananc am zis k o sa a u mai rpd jos..daca renunt la cina..
oana Marina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2029 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1512 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 996 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]