View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 00:58:13
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Faza platou/stagnare la 117 kg

Citat:
Anterior postat de ancad26 Vezi mesajul
Buna seara sunt o proaspata membra si am o intrebare.am vazut ca s-a discutat insa nu par a gasi raspunsul corect. am inceput in aug 2010 cu 128 kg si am slabit 11 insa din ian nu mai reusesc sa dau jos nimic . la 1 feb am inceput la sala 30 min eliptica si cateva exercitii de forta nimic la kg . doar la cm vad ca se duce insa cantarul ma innebuneste cand il vad asa blocat .
fac sport de 3-4 ori pe sapt am fost si la 3 cursuri de cycling din 1 feb si nimic !!!
Buna Anca si bine ai venit printre noi!Faza la care ai ajuns tu acum se numeste faza de platou sau stagnare.Cate calorii mananci pe zi?Daca ii oferi organismului mai putin de 1000 de calorii te infometezi chiar dak tu nu simti asta,el o simte si atunci stagneaza.Sau poate fi din cauza ca iti creste masa musculara,avand in vedere ca faci sport si mai ales exercitii de forta.Muschii cantaresc mai mult dekt grasimea,in concluzie tu slabesti chiar dak la cantar nu se vede,deci nu trebuie sa te panichezi,odata ce muschii se vor regla se va vedea si la cantar.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat