View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 24 feb 2011, 13:43:00
Whaley's Avatar
Whaley Whaley este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 feb 2011
Locaţie: Jud Alba, Romania
Dieta: Montignac
Date: 176cm, 71kg
Mesaje: 421
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit re: Balenuta se transforma - jurnal de slabit Whaley

Multumesc, Cricos!
Acum tin un fel de disociat moderat, in sensul ca am 1-2 grupe de alimente permise zilnic, plus paine cu continut ridicat de fibre (am vreo 2-3 marci permise). O zi pe saptamana mananc toate alimentele asociate.
Azi, de exemplu, am zi de lapte (minim 1 l), lactate "albe" (branza telemea, ricotta, iaurturi & co) si paine, evident. Maine am fructe dintre care minim 2 banane si un avocado, tot cu paine. Nu e greu, ma simt ok, am slabit 2,4 kg asa, cum spuneam... Dar e mai greu in sensul ca sunt mai multe restrictii. Mai povesteam undeva pe forum azi, mi-e greu ca trebuie sa gatesc pentru fiu-miu care deja mananca "normal" si pentru barbatu-miu, gatind pt copil trebuie sa gust, nah, nu risc sa-i dau ceva stricat si/sau insuficient pregatit, dar e tare greu cand gust jumatate de pasta fainoasa sau un bob de orez si dupa aia ma intorc la ale mele
__________________
A minute on the lips, forever on the hips!
Jurnalul meu
Whaley, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1942 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1425 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 909 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]