View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 01 mai 2009, 21:39:54
Luna's Avatar
Luna Luna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 167cm, 88.8kg
Mesaje: 2.211
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Post Re: Jurnal slabit Tanya

Si acum, ca ai jurnal iti pot scrie aici

Si eu am incercat acum 2 ani un tratament homeopatic, probabil ca nu am perseverat, l-am tinut doar 3 luni si nu am continuat pt ca nu am vazut imbunatatiri sau poate ptr ca eram eu prea "incarcata" la mansarda . In final am renuntat.

Nu imi aduc aminte cum se numeau remediile, dar o sa caut sa vad daca mai am flaconasele. Puneam sub limba pastilutele si nu aveam voie sa folosesc pasta cu menta sau sa mananc guma, bomboane cu menthol. Fusesem la o renumita doctorita homeopata, la care in luna mai mi s-a dat programare ptr octombrie tocmai.

Concomitent, mergeam la acupunctura si dupa ce m-a invinetit si mi s-a facut butuc unul din picioare am renuntat. Iarasi nu stiu daca am facut bine, dar asa am simtit eu atunci, sa renunt.

Mare dreptate ai, pana nu se face liniste la mansarda, nu se vindeca nimic.
Psihicul e dusmanul fizicului.

Pup si iti doresc un week-end frumos, odihnitor
Luna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2446 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1929 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]