View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 06 mar 2011, 22:38:20
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Situatiile jenante din cauza felului cum aratam

Eu eram traumatizata in copilarie tot din cauza kilogramelor..dar pt ca aveam prea putine..am crescut deodata brusc si eram o paluga,cea mai inalta nu din clasa,pe scoalaSi slabaa...si mancam f mult,ca ziceau ai mei ca sunt paguba la casa omuluiSi cate nu mi-am auzit..pe la 23 de ani am ineput sa mai arat si eu a fata ,vreo 4-5 ani am fost frumusica si curtata,cu un corp stas,si pe urma gata,am gasit Italia si ea pe mine,cu bunatatile eiSi am dat in extrema ailaltaUite asa din anii mei f putini au fost satisfacatori din punctul asta de vedere,dar stii ce,acum,uitandu-ma in urma,sunt chiar multumita de sicanarile din adolescenta.Pt ca din cauza lor am devenit o luptatoare si o invingatoare,si cu vorba ascutita si mai dadeam si cate-un pumn daca era nevoieSi ce dureau oasele alea ale melePlus ca atunci mi-am facut prietene pe viata,pt ca intr-adevar ne unea nu pasiunea pt rujuri si sclipiciuri ci adevarata amicitie..
Deci vezi si tu partea plina a paharului,fii rabdatoare si fii sigura ca va veni timpul cand vei fi superadmirata si nimeni nu-si va mai aduce aminte ca ai fost vreodata grasuta.
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat