View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 11 mar 2011, 09:35:19
Vty16's Avatar
Vty16 Vty16 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2011
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 29
Date: 165cm, 72kg
Mesaje: 62
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu Vty16

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul


Buna!In primul rand tu mananci foarte foarte putin!In al doilea rand faci niste alegeri total nepotrivite..Seara nu se mananca fulgi de porumb sau floricele,eventual la o gustare.Apoi...pranzul tau unde e?Trebuie sa ai 3 mese principale+2 sau chiar 3 gustari zilnic.Painea se mananca dimineata,maxim 2 felii.Daca nu ai un cantar de bucatarie iti recomand sa`ti iei unul si sa`ti tii evidenta caloriilor cu ajutorul calculatorului de pe site.Trebuie sa nu amesteci carbohidratii cu proteinele(daca nu stii care ce sunt revin cu o explicatie) si sa mananci mai mult dar sanatos.Fara prajeli,sucuri,dulciuri,produse de patiserie si fast food,incearca pe kt poti sa eviti cartofii,orezul si pastele fainoase si limiteaza`te la maxim 3 fructe pe zi si nu seara ca provoaca aciditateMicul Dejun trebuie sa fie cea mai bogata masa pt ca ea iti furnizeaza energia pt tot restul zilei.Mananca o omleta cu branza/sunca slaba/ceapa sau 2 felii de paine graham/secara/integrala cu sunca slaba/branza/salata de vinete,etc...ori cereale musli fara zahar cu iaurt,ori oua fierte cu rosii/castraveti..etc..gasesti tu cum sa mixezi.La pranz mananca ori mancare gatita cu putin ulei,ori piept de pui la cuptor/gratar/fiert cu salata iar la cina o supa/ciorba sau o salata cu ton/branza/sunca slaba...etc...Bea cel putin 2 l de apa zilnic si continua cu sportul.
multumesc mult pentru sfaturi.eu sunt la post si nu prea stiu ce sa mananc si azi mama s-a dus la cumparaturi dar nu am stiut ce sa ii zic sa-mi cumpere. adevarul este ca nu prea stiu ce si cum sa combin.un ajutor?
Vty16, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2327 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1810 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1036 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]