View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 13 mar 2011, 15:59:49
otiliaa's Avatar
otiliaa otiliaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 aug 2010
Locaţie: Firenze/, Italia
Vârsta: 39
Dieta: monti
Date: 160cm, 76kg
Mesaje: 1.375
Aprecieri acordate: 749
Am fost apreciat(a) de 786 ori in 414 mesaje
Implicit Re: Jurnal alice2you. In cautarea siluetei mult visate!

Citat:
Anterior postat de alice2you Vezi mesajul
Draga jurnalule,
Sunt o mamica fericita cu un pui de 1 anisor si sunt in cautarea siluetei care sa ma faca sa ma simt bine in pielea mea.
Nu am fost niciodata grasa in adevaratul sens al cuvantului. Am avut episoade in viata mea cand am fost plinuta dar intodeauna am incercat sa slabesc si sa ma mentin la o greutate pe care o consideram eu a fi perfecta pentru mine.
Apogeul in greutate l-am atins in momentul in care am ramas insarcinata si am acumulat un numar impresionant de kilograme... in jur de 35 kg. De regula greutatea mea gravita in jurul cifrei de 60 kg!
Pe perioada in care mi-am hranit puiul la san am reusit sa ma debarasez de cateva kilograme datorita regimului foarte strict de alimentatie compatibil alaptarii. Eram foarte atenta la ce mananc ca sa nu-i provoc colici bebelusului sau stari de agitatie. Evitam tot ce continea cacao, nu mancam foarte gras, mancam foarte multe supe, legume fierte, carnita fiarta sau fripta...
Dupa ce am terminat cu alaptarea (la 4 luni bebelusul a refuzat sa mai manance de la san) m-am apucat serios de slabit... Am incercat tot felul de diete printre care disociata, hipocalorica incercam sa fac si sport dar timpul nu imi permitea pentru ca mi-l acapara pe tot bebelusul. Am reusit totusi la sfarsitul verii anului trecut sa ajung la 72 kg.
Apoi a urmat o ultima transa din slabire cu ajutorul unei diete stricte hipocalorice combinata cu consumarea unor shake-uri proteice drept inlocuitoare de masa. Am reusit sa slabesc 15 kg in nici 3 luni ajungand la greutatea ideala de 57 kg.
Apoi au urmat sarbatorile si m-am culcat pe o ureche acumuland cateva kilograme cu care nu ma simt deloc impacata. Acum am 60 kg si mi-am propus sa ajung la greutatea la care m-am simtit eu cel mai bine!
Felicitari pt puiut,pt kg date jos pana acum si felicitari si pt ca ai reusit sa-ti faci jurnal.
un cos cu flori de casuta noua 4fiori4.gif
__________________
Mananc pt a trai,nu traiesc pt a manca! jurnal plictisitor-http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...liaa-5785.html
otiliaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1934 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1417 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]