View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 27 mar 2011, 22:07:32
Krystal's Avatar
Krystal Krystal este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizata
Date: 167cm, 97.3kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal (im)perfect de slabit & lifestyle (Krystal)

Day 1: Am luat decizia sa ma cantaresc o data la 2 saptamani, ca sa ma bucure rezultatul cantarului (hopefully) - repet, pornesc de la 99.9 (aka 100, dar cantarul inca nu arata 100). Azi am mancat 1 pahar de iaurt degresat, vreo 3 mere, 4 portocale, 2 kiwi-uri si o friptura de piept de pui la gratar cu 2 cartofi fierti (asta facand totalul pentru ca mi-e prea somn sa le mai sintetizez frumos pe mese). Fara paine, fara sucuri si fara dulciuri. Yeeey! Am iesit la plimbare pret de o ora mai pe seara, in ritm alert, pe muzica mea preferata si tocmai am iesit de sub dus. Am incercat sa practic un pic de dus scotian, dar Dumnezeu stie ca nu e deloc usor... Ma intreb pe unde am pus peria de masaj anti-celulitic...

Am fost la biserica azi dimineata. Aveam nevoie, dupa atatea luni de lipsa din tara, sa ma re-apropii de Dumnezeu. Sa fiu recunoscatoare ca, in ciuda greutatii, sunt sanatoasa (am avut analize recente care mi-au confirmat asta). Pot sa respir, pot sa alerg, pot sa zambesc si pot sa muncesc. Atatea lucruri care ar putea sa mearga prost si care, totusi, inca imi merg bine. Scriu despre asta pentru ca, la final, parintele a spus ceva ce mi-a placut mult: trebuie sa invatam sa ne asumam responsabilitatea pentru actiunile noastre si pentru lumea din jurul nostru. Si asa este. Cu totii avem cate o cruce de purtat si, cu cat intelegem mai bine ca greutatea crucii respective este si responsabilitatea noastra, cu atat mai mari sunt sansele sa imbunatatim ceva. Si asa si in greutatea corporala - trebuie sa admitem ca avem o problema si pe urma sa incercam, responsabil, sa schimbam ceva.

Stirile, in schimb, au fost o dezamagire totala. Dupa ce am petrecut cateva ore lucrand la laptop, m-am gandit ca ar trebui sa-mi fac un obicei din urmarirea buletinului de stiri de la ora 19:00. Antena 1, de data asta. O dezamagire profunda. Sau poate uitasem eu cum sunt buletinele de stiri romanesti. Dar sincer, ce ma intereseaza de circul dintre Oana si Pepe, in care cei 2 se intrec in capacitatile de a scuipa acolo unde mai inainte au sarutat?! Sau de nu-stiu-care politist, ca s-a batut sau ce a mai facut el?! Astea sunt stiri?! In loc sa aflu despre conflictul din Libia, despre protestele din Londra sau ceva mai interesant, aflu despre barfe ieftine de colt de strada, aduse la rang de stiri nationale?! Nu... neaparat trebuie sa caut un buletin de stiri mai bun.

Ehh, momentan, s-a dus prima zi de dieta. A doua incepe in doar cateva ore...