View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 07 ian 2010, 21:25:04
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Re: Sfaturi: cum mi-ar placea sa primesc vestea?...

nu se pune familia ca noi suntem o familie destul de directa asa ca daca mama imi zice "Anisor te-ai ingrasat" chiar nu ma deranjeaza ba din contra vb cu ea cum sa slabesc

Dupa sarcina evident au venit si kg astea ... "reprosurile" le-am primit de la sotiile "prietenilor de familie" ... de la "wow ce te ingrasat" sau " tu chiar te-ai ingrasat" sau "tu n-ai slabit dupa sarcina,nu?"...si prin mintea mea treceau numai "wtf...inca alaptez!" sau "nesimtzita nu se uita la ea ca nu e gravida si nici n-a slabit dar e aproape cat mine !" . Oricum nu m-am simtit bine mai ales ca erau de fata ori barbatu meu si barbatu respectivei ori mai multa lume...dar mi-am gasit mereu scuza de genu "eh o sa slabesc eu dar acum prioritar este copilul" si n-a mai fost loc de alte comentarii ca toti imi ziau "da da lasa ca acum bebe tre' sa fie bine"

Cum sa mi se fi spus? in nici un fel. Eu am fost constienta ca m-am ingrasat enorm si am vrut sa slabesc din clipa in care am nascut ....dar deh a fost perioada de alaptare...si dupa aia m-am si pus pe dieta.

Gurile rele au continuat cu "daa se vede ca ai slabit si se vede la fata" si eu deja slabisem peste 7 kg ...evident ca nu erau doar la fata !

Acum cateva dintre ele au nascut si ma intreaba ce dieta am tinut si eu le raspund cu aceeasi moneda "sport cel putin 3 ore pe zi ...si zi de zi ! si calcul de calorii la fiecare masa" evident ca nu am facut asta dar daca nu si-au vazut lungul nasului sa nu vina la mine acum (sunt rea!..stiu stiu ...dar nici ele nu-mi sunt prietene adevarate )
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat