Subiect: Jurnal Ikerina
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 10 apr 2011, 21:59:17
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit re: Jurnal Ikerina

Citat:
Anterior postat de Ikerina Vezi mesajul
Dupa o lunga perioada de stat in umbra si in cumpana, am hotarat ca este momentul sa fac nitica ordine (in lucruri, in regim, in viata). Am stat mult sa ma gandesc daca sa fac jurnalul. Si am ajuns la concluzia ca nu are ce sa-mi dauneze. Sper sa gasesc aici raspunsuri la multele mele intrebari si dileme.
Incep: acum am 93,5 kilo, am plecat cam de la 98, dar inainte sa incep sa slabesc, am cam luat proportii. Mananc de foame, de pofta, de plictiseala, de tristete, de bucurie (cred ca aici se aplica bine o axioma de-a lui Poofy . Am momentele mele de glorie cand ma apuc sa fiu cuminte la masa si ordonata in alimentatie, dar de multe ori cedez tentatiilor...
Nu prea sunt as la scris, mai degraba raspund la intrebari... Am vazut pe aici ca e bine sa scrii ce papi intr-o zi. Azi am cam exagerat, ca deh, a fo ziua tatalui meu... La micul dejun... Sigur am baut o cafea cu lapte, fara zahar. Si de papat am papat ceva branza de vaci cu o rosie. La pranz am ciugulit de pe un platou doua cubulete de cascaval (cam cat doua boabe mari de strugure ca dimensiune), cu o jumatate de rosie si 3 masline negre, apoi un sfert de piept de pui la cuptor cu sos de rosii si salata (spanac, salata, rosii, castraveti, ardei). Peste toate am mai turnat si o jumatate de ceasca de cafea, fara zahar. Seara am mai turnat un cartof fiert cu salata (cam aceeasi combinatie ca la pranz). Peste zi am mai aruncat peste mine vreo 2 litri de apa si cam 3-4 cesti de ceai verde. Iar acum mi-e cam somn , si maine e o noua saptamana, si iar la munci.
In speranta ca am fost suficient de coerenta, va spun noapte buna.

Salutare!
Bine ai venit!
La multi ani,tatalui tau!
Eu cred ca ai mancat bine azi ,daca nu cumva cam putintel !Ai incercat sa calculezi caloriile???Trebuie sa papi cel putin 1200 kcal! Pt ca apoi ,cand va veni perioada de stagnare ,ca sigur va veni,sa ai de unde sa scazi!
Eu iti urez multa bafta!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]