View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 13 apr 2011, 10:12:56
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: am o problema! ajutati-ma cu sfaturi, va rog!

Citat:
Anterior postat de rammy23 Vezi mesajul
O sa va spun pe scurt problema mea. Sunt casatorita de 7 luni, dupa o relatie de 7 ani, frumosi cu mici discutii. Problema mea a inceput mai demult, sotul meu pastreaza legatura cu fosta prietena de dinaintea mea inca de la inceputul relatiei, dar niciodata nu mi-a spus sincer asta, plus ca m-a mintit de lucrul asta. Am descoperit vazand ca tot primeste beep-uri de la un numar, pe atunci salvat in telefon fara nume doar cu un simbol atat. Pe parcusrul anilor, mai precis dupa vreo 2-3 ani am descoperit inclusiv mesaje de la fosta cu te iubesc, mi-e dor de tine etc. I l-am aratat si a zis ca nu poate sa scape de ea sa stau linistita ca pe mine ma iubeste etc. Am trecut peste, dar beep-urile nu au incetat niciodata, au continuat si mesaje, cel putin ce am prins eu ca le stergea, chiar de fata cu mine. Sa revin la prezent, cu doi ani inainte de casatorie a primit iar msj de revelion, iar eu m-am enervat si i-am luat telefonul si am raspuns la msj ei semnand cu numele noastre al meu si al lui., de atunci nu ne-a mai deranjat pana la o luna dupa casatorie, cand a inceput iar sa primeasca mesaje de data asta multimedia, ia-m zis si a zis ca o sa rezolve pronlema. L-am crezut o perioada dar simteam ca ceva nu e bine. Am inceput sa-i urmaresc telefonul, stersese numarul tipei, iar numarul nu mai era alocat, pana am descoperit ca numarul ei era salvat cu un nume de baiat pentru ca i-a trimis iar un mesaj cu Te iubesc etc. , plus ca i-am urmarit kilometrajul la masina si de cate ori putea pleca undeva, mie imi spunea ca e acasa dar facea acelasi numar de kilometrii. Asa a fost casnicia mea de pana acum. Am vb inclusiv cu tipa le tel si din anumite discutii mi-am dat seama ca s-au intalnit. El imi spune sa stau linistita ca nu e nk ca ma iubeste etc, dar.... nu stiu ce sa fac cum sa interpretez si ce sa cred. Ma scuzati ca am scris asa haotic dar nu mai pot.
Salutare!!!
Nu stiu ce sa te sfatuiesc! As incerca sa am o discutie serioasa cu el! Sa iti spuna sincer cum sta treaba! Daca nu e nimik de ce primeste si raspunde la mesaje!?
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat