View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 14 apr 2011, 15:01:36
misdeedee's Avatar
misdeedee misdeedee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 ian 2011
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 37
Date: 174cm, 66.5kg
Mesaje: 64
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Slabute din Constanta

Citat:
Anterior postat de lavi30 Vezi mesajul
Buna. Si eu sunt din Constanta. Faci jogging? Pe unde? Cat despre sali, eu nu prea mai am de gand sa merg. Inainte mergeam la san gym. Era ok, dar a devenit cam scumpa.
Lavi
.La sala am mers doar asta iarna la cea de la Brick,pentru ca era langa casa dar este prea aglomerat...ca peste tot ,de altfel.Eu sunt suparata de asemenea ca se deschide mult prea tarziu-la 10.00-eu la 12 incep munca zilnic deci la 10 este mult prea tarziu pentru mine-mergeam o ora ,ma impiedicam de femeia cu matura la 10.00-cred ca ma injurau ce caut ''asa devreme'' iar seara nu te poti apropia de aparate-este full! !!!!!! la alte sali deschid mai devreme,cum este normal sau tot progrma de boieri au?este la fel de aglomerat?
Din motive tehnice si lipsa de timp pentru cercetarea terenului la alte sali de fitness din Constanta am ramas la sportul acasa-tonific,fac incalzire,nimic exagerat.Imi doresc sa alerg dar am tot amanat din cauza timpului.Ma intreb cum este jos la Modern? Imi imaginez o satra de caini vagabonzi care fug dupa mine Daca cineva are experiente in jogging in Constanta sa le impartaseasca aici!
Despre Lake Wiew si sala ce se va deschide in mai la Tomis ce ati auzit?
misdeedee, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2184 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1667 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1151 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat