View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 13 ian 2010, 16:27:52
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ce ritual de ingrijire a tenului aveti?

Citat:
Anterior postat de Liviutzza Vezi mesajul
Buna:d Pana la varsta de 20 de ani am avut un ten impecabil...nu aveam absolut nici o imperfectiune si toate colegele ma intrebau cum reusesc!Adevarul este ca nu faceam nimic,si chiar ma mandream cu asta....pana cand BOMBA!Deodata au inceput sa imi apara bubite,iritatzii...pielea a inceput sa mi se descoameze..Ce mai ...aratam HORROR!!Am incercat multe creme...dar nu au dat rezultate...pana cand acum recent am reusit sa imi revin..dar dupa o lupta destul de lunga!Voi ce facetzi ptr a avea un ten curat si o piele cat mai stralucitoare si luminoasa?
Salutare, probabil ca in viata ta au avut loc ceva schimbari stresante...Si eu sunt interesata de acest subiect, am tenul uscat si predispus la riduri din cauza asta, stiu ca tre sa-l hidratez bine si sa beau multe lichide, da nu-mi place sa fiu mereu unsuroasa
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat