Subiect: Asta e celulita?
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 23 mai 2011, 12:43:04
bibi111's Avatar
bibi111 bibi111 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 mai 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Date: 172cm, 53kg
Mesaje: 26
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Asta e celulita?

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul
Mama,ce slaba esti..da celulita e genetica,asa ca poate aparea si la slabute..
Nu se vede prea bine din poza,mie mi se par mai mult vene..Nu cumva ai si varice in familie?Daca strangi intre degete pielea si se fac niste gaurele,tip "coaja de portocala" atunci da,e celulita.Insa e la inceput si cu sport,mai ales masaj in fiecare seara pt activarea microcirculatiei,va dispareaSucces!
Nu sunt CHIAR atât de slabă, chiar dacă cântăresc puţin, nu arăt prea slăbănoagă.
Nu sunt vene.. scuze de calitatea inferioară a pozei, e decupată dintr-o poză mai mare. Sunt nişte denivelări, arată a grăsime. Da, dacă strâng pielea se vede acel efect de coajă de portocală. Dar doar dacă strâng pielea, altfel nu se vede.
Şi am şi varice în familie, chiar şi eu la frageda vârstă de -18 ani am nişte varice de toată frumuseţea în spatele genunchiului stâng.

O să mă apuc de jogging şi o să îmi iau o cremă anticelulitică (mi-am făcut comanda de pe net, de la Krauter, că am auzit că e bună) şi îmi voi face gomaj cu zaţ de cafea la fiecare duş. Sper să scap de aspectul acesta până vine vara
Merci de răspuns!
bibi111, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1776 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1259 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1002 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat