View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 04 iun 2011, 21:40:07
fllory's Avatar
fllory fllory este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 22 oct 2010
Locaţie: arad, Romania
Vârsta: 29
Dieta: este o dieta creata de mine...
Date: 163cm, 71kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal lavlav - Am nevoie de ajutor!

Buna, si bine ai venit !
Vreau sa incept prin a iti spune ca am trecut cam prin aceleasi lucruri chiar daca sunt muult mai mica de cat tine . Eu, de la 4 ani am avut probleme cu greutatea si pana acum un an nu am avut succes sa le elimin.. adica nu am avut atata motivatie ca pana atunci. Eu am avut destule probleme cu kg astea si cand ma uit in trecut imi dau seama cat de mult am gresit. Daca acum un an jumate mancam de ex. o savarina fara probleme azi, ma gandesc de 10 ori inainte sa incep sa o mananc si ajung la concluzia ca defapt, acele 500 de kcal pe care le are prajitura asta super draguta si buna la gust, sunt mai mult decat masa mea intreaga de la micul dejun (care are vreo 300-400) unde mananc pana ma satur.
Bun, acum vreau sa iti spun ca ideea de dieta trebuie exclusa inevitabil si cat mai repede. Ai reusit sa iti dai seama ca asa nu o sa ajungi niciunde si ma bucur. Ce trebuie sa face e sa iti schimbi stilul de viata, scumpo. Mananca fructe, legume, carne slaba, dulciuri (preprarate in casa), paine, cereale, lactate, oua si absolut orice este sanatos dar nu exagera. Impuneti sa mananci sanatos si nu exclude din meniu nimic din ce nu crezi ca esti in stare sa te ti la distanta toata viata (eu una...de dulciuri pe care nici nu ma gandesc sa la exclud) si ai sa vezi ca o sa functioneze.
In plus fa si mult sport. Orice, dar fa...des. Eu fac in fiecare zi, oricat de obosita sau lipsita de vlaga sunt, o ora jumate fitness (acasa) + plimbari pe jos sau cu bicileta, treburi pe casa si alte lucruri dar nu stau.
Sper sa ai succes si sa revii cu vesti super bune!
Si nu uita ca, pentru a avea succes pe deplin trebuie sa iti schimbi complet stilul de viata si sa il mentii TOATA VIATA!
SUCCES!!!!!
fllory, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2458 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1941 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]