View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 06 iun 2011, 22:45:18
jolye79's Avatar
jolye79 jolye79 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: CT, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 61.8kg
Mesaje: 2.186
Aprecieri acordate: 98
Am fost apreciat(a) de 530 ori in 366 mesaje
Implicit Re: Yorkshire - cum il pot invata sa stea singur?

Citat:
Anterior postat de christinee Vezi mesajul
Buna... doar ce mi-am luat un yorkshire...e cuminte, jucaus, doar ca nu il pot lasa singur ca face scandal..adica latra si plange...nu roade, nu rupe nimic...

cum il pot invata sa stea singur fara sa faca scandal?
Sa-ti traiasca!
Poti folosi tehnica asta: stai cu catelul intr-o camera, joaca-te cu el; opreste joaca si fa-ti de lucru; cand pare foarte putin interesat de persoana ta (eventual da-i sa roada o jucarie, sa aiba si el o ocupatie) ridica-te si iesi din camera; intoarce-te la el numai daca nu plange (sau dupa ce a incetat sa planga, sau...intr-o pauza de plans; neaparat sa fie liniste cand revii); recompenseaza-l cu ceva bun (carne de vita fiarta taiata marunt; asta a mers cel mai bine la beagle-ul meu) si lauda-l cu caldura; repeta exercitiul de cateva ori pe zi, in aceeasi sesiune de dresaj (cel mai bine este sa dresezi catelul inainte de masa, atunci apreciaza cel mai bine recompensele, deci este mult mai receptiv, cam 30 de minute sa dureze sedinta, cam o sedinta pe zi). In mod normal, cam intr-o saptamana ar trebui sa i se creeze reflexul. Poate chiar mai repede!
Nu stiu ce sfat sa-ti dau in situatia in care nu se opreste deloc din plans...
__________________
Jurnal 2010
Jurnal Jolye79

Jurnal 2014 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...4-a-12483.html
jolye79, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat