View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 07 iul 2011, 10:33:37
madalinafrincu's Avatar
madalinafrincu madalinafrincu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iul 2011
Locaţie: padborg, Danemarca
Vârsta: 38
Dieta: No DIET
Date: 182cm, 87.4kg
Mesaje: 1.675
Aprecieri acordate: 377
Am fost apreciat(a) de 650 ori in 307 mesaje
Implicit Re: Jurnal Madalinafrincu - nu mai stiu cum sa slabesc....

am slabit treptat , cu rabdare si mancand oarecum ordonat in sensul ca mananc tot timpul la aceleasi ore, am exclus rontait, dulciuri , sucuri , si mancatul noaptea (aveam prostul obicei sa ma trezesc noaptea sa fumez o tigara si sa mananc ceva)
merci pt sfat ...Stiu ca e prea putin ceea ce mananc astazi dar in prima parte a zilei nu pot sa mananc mai mult si in plus ieri am mancat la pranz carne de porc la tava cu varza calita si am zis sa recuperez putin azi, diseara cred ca o sa imi fac o pulpa de pui la tava cu fasole verde....
La inaltimea mea zici tu ca e ok dar crede-ma ca nu exagerez, chiar mai am de dat jos....nu vrei sa imi vezi grasimea de pe burta, coapse, maini ... cat despre exercitii , fac acasa in fiecare seara abdomene, extensii , flotari...etc, daca ai alta idee de activitati fizice de facut acasa....be my guest!
madalinafrincu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
madalinafrincu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]