View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 27 ian 2010, 14:47:14
Sabine_28's Avatar
Sabine_28 Sabine_28 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 89kg
Mesaje: 5.609
Aprecieri acordate: 645
Am fost apreciat(a) de 868 ori in 497 mesaje
Implicit Re: Jurnal Sabine_28 ...punct. si de la capat

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
Bine ai venit printre noi...si bine ca te-ai decis sa ne zici si cateva vorbe

da intr-adevar...asta vad si eu ...cat ded repede slabeam la 18 ani si acu la 28 ma chinui de un an...bine nici n-am avut niciodata kilo astea

oricum n-am vazut nicaieri in mesajul tau ce dieta te-ai decis sa urmezi si cam cat/ce sport/miscare faci


Buna Ianna,
Mersi de intampinare.
Am inceput cu Scarsdale, dar n-am tinut decat o saptamana, in care, ce-i drept, am dat jos 1,8 kg. In saptamana urmatoare am fost racita si nu m-am ami putut tine de treaba, dar partea buna e ca am renuntat la painea alba, iar de saptamana asta si la dulciuri de tot. Sucuri oricum nu mai beau de mult, deci nu e problema.
Asadar am renuntat la Scarsdale si tin o dieta personalizata de 1000 cal/zi, fara dulciuri si alte prostii. Asa ca am posibilitatea sa mananc ce-mi place, dar in limitele bunului simt.
Cu sportul a fost mai greu sa ma apuc, dar acum fac 10-15 minute de exercitii dimineata si 30 de min. de aerobic/tae bo seara. Asa ca sper sa fie mai bine, si sa rezist tentatiilor.
Mi-a fost f greu sa renunt la dulciuri ( inainte nu exista o zi fara "ceva dulce", plus ca ma specializasem in prajituri si faceam in fiecare sambata) si paine alba, calda daca se putea, mancam destul de multa (daca stau sa calculez cate calorii am "balotat" de Sarbatori, nu m-as mira sa fi fost vreo 2- 3000 cal./ zi )


P.S: Banuiesc ca acum, daca te am la "prieteni" pot sa vad si eu poze cu tine si cu bebe?

Pupici!
Sabine_28, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2417 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1643 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]