View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 21 iul 2011, 16:31:54
Georgii's Avatar
Georgii Georgii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 22 iun 2011
Locaţie: B., Spania
Vârsta: 29
Dieta: Limitare + sport= dieta perfecta :))
Date: 169cm, 52kg
Mesaje: 3.349
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Post Re: Exercitiile zilnice

Citat:
Anterior postat de LicuriciColorat Vezi mesajul
helay Georgii
Eu de 3 ani fac sala,din care o parte cardio cealalta exercitii cu greutati,imi place sala,insa eu as recomanda'o doar pt tonifiere,conturarea muschiului si nu pt slabit,deci pt mentinere((stiu ca se bat cap in cap parerile mele,insa eu alta alternativa n'am avut la noi in orash)
Acasa mai fac asa:hip-hop abs(super),tae-bo,insainty(pt cele care au rezistenta,nu e chiar usor,de obicei faceam doar 20min),am mai facut s kickboxing(e o combinatie intre tae-bo si box)),am incercat si altele insa nu m'au atras,raman fana celor trei prezentate+stepper(intre 20-40min pe zi)

aaa plus ca mai sar coarda uneori,am si un cerc pt hula-hoops,iar alergatu da randament daca iti place(mie una nu,desi tot am zis ca o sa fac un efort n'am reusit)
Super,si eu as merge la sala dar nu am voie pana la 18 ani.Si eu as vrea sa incep hip'hop abs..Dar nu stiu..video'urile care le gasesc nu explica pasii.Tae'bo imi place,am incercat.. si insanity am facut doar 10 min parca.
Si mie mi'ar placea sa am stepper.Dar nu am,inca.

Da deci de coarda zic ca ma apuc de juma de an si cu promisu'am ramas.Dar pun punct ca asa nu se poate.M'am saturat sa slabesc,sa ma ingras si tot asa.Fara sport nu fac nimic.Asa ca ma bag la jumatate de ora de aerobica.
__________________


Atunci când este dificil să înduri, poţi să înduri. Atunci când este imposibil să faci, este posibil să fie făcut."
Georgii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1972 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1455 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat