View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 27 aug 2011, 19:07:34
vadmin's Avatar
vadmin vadmin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Post Re: ANUNT: Acces limitat la Slabute.ro pe data 27 August 2011, interval 15:00 - 16:00

Citat:
Anterior postat de ella 78 Vezi mesajul
Multumesc din suflet Vadmin era sa ma ''sui'' pe pereti de necaz ca nu ruseam sa intru pe site
Cu placere. Noi stim cat de placut este timpul petrecut pe Slabute pentru voi si impreuna cu ceilalti parteneri, incercam sa minimizam cat se poate de mult timpul in care sa nu aveti acces.

Pe parcursul a 3 ani, au fost putine cazuri in care nu a mers Slabute, dar cateodata, ca in orice alte domenii, apar cazuri neprevazute sau situatii in care urgent trebuie de solutionat unele probleme si atunci pot aparea astfel de situatii, similare cu cea de astazi (ca idee, Slabute este un software foarte complex si viteza cu care se intampla lucrurile in acest domeniu este foarte mare, de exemplu, procesoarele, pe care ruleaza Slabute, efectueaza 21 miliarde de operatiuni pe secunda ).

In astfel de situatii, chiar si daca sunt foarte rare, cand nu puteti accesa Slabute, sau functioneaza mai greu, trebuie sa fim rabdatori, sa asteptam si sa urmarim anunturile din comunitate, pentru ca in acel moment, deja se intreprind toate masurile pentru a solutiona intr-un timp cat mai scurt problema aparuta.

De data aceasta a fost o problema la furnizorul nostru de Internet si a trebuit sa asteptam pana cand ei au solutionat problema, lucru care s-a intamplat intr-un timp scurt.
Răspuns cu citat