View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 29 aug 2011, 09:19:59
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei foste obeze

Citat:
Anterior postat de lonely Vezi mesajul
Hello dragul meu jurnal!

De azi voi fi cea mai fidela scriitoare, voi nota tot ce mananc fara sa trisez, voi incerca sa-mi schimb stilul de viata si sa slabesc sanatos.
Am incercat de-atatea ori sa fac acest lucru incat nici acum nu sunt convinsa 100% ca voi reusi.... Dar sunt hotarata sa fac ceva pentru mine. Deja am ajuns sa nu ma mai privesc in oglinda de la gat in jos, poate ocolind astfel problema pe care o am.
M-am cantarit azi dimineata si cantarul gemea sub cele 92 kg ale mele. Am banuit ca e mai mult si de-aia am scris vineri ca am 95....... lasa asa, modific la primele kg date jos.
De azi voi bea apa - lucru pe care nu-l fac deloc in mod normal - si voi incerca sa-mi calculez numarul caloriilor ingerate. O problema va fi cu legumele si fructele (sunt o carnivora convinsa) dar voi incerca sa limitez consumul de carne in special carnea nociva mie si cu absenta painii din alimentatie. De paine imi va fi cel mai greu sa ma despart ....... dar trebuie. Si mancatul haotic - adica nimic toata ziua si apoi o masa copioasa abundenta in grasimi in jur de ora 19-20 uneori chiar si mai tarziu - va disparea de azi. Am sa incerc in functie de posibilitati - serviciu - sa imi fac mici pachetele hipocalorice pentru a avea un regim echilibrat.
Cea mai mare problema insa va fi vointa de-a slabi, lucrul care-mi da de furca cel mai mult. Mereu m-am apucat hotarata de slabit si dupa 3-4 zile de "foame" renuntam brusc in favoarea unei tochituri sau a ceva ce-mi placea mult spunandu-mi ca nu-i mare lucru. Sper ca de data asta sa imi pastrez hotararea pana voi da cele 28 kg pe care le doresc. Offfffffff si sport..... ca un taur ce sunt am oroare de exercitii fizice dar voi incerca sa imi rezerv o jumatate de ora pe zi macar pentru a face cat de cat miscare.Cam asta e.......... merg sa-mi stabilesc un meniu sa pap ceva de dimineata......un iaurt mic si sa beau apa .
Felicitari pentru hotararea de a slabi! Planul tau suna bine, ia lucrurile incet, nu incepe cu prea multe privatiuni deodata, ca apoi o dai in partea opusa.

Daca esti carnivora convinsa, ai putea incerca dieta Dukan, e hiperproteica si trebuie sa mananci multa, multa carne. Citeste despre ea si daca consideri ca ti se potriveste, o sa ai rezultate cu ea!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]