Subiect: Jurnal TheNext
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 30 aug 2011, 22:35:39
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal TheNext

Citat:
Anterior postat de TheNext Vezi mesajul
Am trecut cu brio peste prima zi de dieta! Vreau sa reusesc sa fac in fiecare zi 40 minute de cyclette (ca astazi), sa merg la culcare cel tarziu la 23.00, sa nu-mi pierd ambitia deloc dar stiu ca, frecventand forumul asta, nu o sa se intample! In plus mi-am scos la imprimanta o poza de cand aveam 55 de kg! Pe frigider cu ea! O sa ma cantaresc lunea si sper sa se vada rezultatele! Optimism fetelor, optimism! Noapte buna!
Buna si bine ai venit!Sa`ti traiasca copilasii!Iar tie felicitari pentru sport!Daca o tii tot asa va fi totul ok!De mancat ce mananci?Sa nu cumva sa scazi sub 1000 de calorii,ba chiar ti`as recomanda 1300-1400 pt inceput ca sa ai de unde sa scazi cand vei stagna.Si nu uita,3 mese+2 gustari!Ce trebuie sa elimini nu cred ca mai trebuie sa iti repet,pt ca vad ca la capitolul teorie stii totul.Te pup si mult succes!
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]