View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 06 sep 2011, 23:31:26
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Corectare forma picioare

Citat:
Anterior postat de vio ce doreste sa slabeasca Vezi mesajul
Am fost doi ani factor postal,am batut strazi de la tara in lung si lat si aveam corp si picioare frumoase.Sunt zece ani de atunci....Ma uit cu jale la foto. de atunci ,aveam cam 75 kg. si ma placeam asa ,nu eram slaba dar eram,, frumoasa ''.Acum picioarele s-au facut ca niste butoaie,greoaie ,fara pic de feminitate la ele.Imi spune si mie vreo slabuta daca a patit asa ceva ?Oare mai pot redresa forma picioarelor sa port si eu o fusta macar pana sub genunchi?Mentionez ca acu stau numai asezata si scriu la hartii si miscare fac doar cand ajung acasa ,prin gradina,in casa,si de pe 1.09.am inceput sport simultan cu dieta.Port fuste f.lungi si aproape tot timpul pantaloni,unde mai pun ca si sanii sunt iarasi dezvoltati,si aici sunt necajita ca toate hainele ce-mi vin in talie nu le pot purta din cauza sanilorInca o durere am :combate cineva mitul ca daca bunica ,mama,in fine rudele tale au fost si sunt plinute tu nu poti slabi ca ,vine vorba, e genetic?????si nu te pui contra naturii????Ei astea sunt incurajarile ce le primesc eu atunci cand vine vorba de a slabi -slabire.....Nu stiu daca voi da jos cat mi-am propus dar stiu ca am facut cel mai frumos pas din ultimii ani intrand in aceasta comunitate ,unde ma relaxez in primul rand si cred ca voi invata multe.....pe curand fetele...
Vio, daca ai avut 75 de kg si te simteai bine si frumoasa atunci, inseamna ca aia e greutatea buna pentru tine. Si daca ai avut aceasta greutate, inseamna ca poti, cu siguranta, sa ajungi cel putin acolo! Asa ca nu ii baga in seama pe cei care te descurajeaza din rautate sau din nestiinta. Tu trebuie sa ai incredere ca se poate. Ai destule dovezi pe site-ul asta ca se poate ajunge de la balenuta la balerina. Nu sunt anumite corpuri proiectate sa slabeasca doar atat. Exista, insa, factori de care depinde evolutia ta: istoricul familial joaca si el un rol, dar poate fi combatut. El inseamna poate 2 kg pe langa toate problemele de sanatate care te-ar putea impiedica sa slabesti. Depinde numai si numai de tine.

Tot ce vrei sa modifici la aspectul fizic se modeleaza prin sport. Exista la fitness aparate care modeleaza strict gambele. Exista 10 de exercitii pentru coapse si fund, la fel pentru abdomen, brate etc. si poti gasi aici pe site link-uri catre filmulete care te-ar putea ajuta, daca dai un search.
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat