View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 13 sep 2011, 16:05:13
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit re: Am o problema in "dragoste"

Citat:
Anterior postat de Seleena Vezi mesajul
Sper ca nu ma criticati si ca aceasta categorie este potrivita pentru povestea mea.
Scriu pentru ca eu chiar am nevoie de opiniile voastre,si daca binevoiti sa cititi si sa imi dati cateva sfaturi va multumesc din suflet
Mereu am fost o fata mai plinuta,pana in clasa a 8-a cand mi-am dat seama ca sunt indragostita de un coleg . Nu aveam deloc incredere in mine,nu mai avusesem nici un prieten (desi s-au dat ceva baieti la mine,i-am refuzat: nu vreau sa ma sarut pentru ca asa trebuie,vreau sa fie ceva special). Atunci am inceput sa ma infometez (venea si banchetul,deh!) si am slabit de la 75 kg la 60kg. Aratam bine,dar eram din ce in ce mai slabita si imi cadea foarte tare parul,eram trasa la fata.
I-am spus ca il plac pe mess si mi-a raspuns "lol".La scoala se comporta normal si chiar mi-am dat seama ca nu tine la mine . Am intrat la licee diferite si nu prea l-am mai vazut,dar acum m-am transferat in liceul in care este si el (tind sa cred ca nu el este motivul, pentru ca am prieteni in liceu si imi stiam colegii).Nu suntem in aceeasi clasa,dar cand il vad simt ca nu am incetat nici o clipa sa tin la el .Ma simt tot mai deprimata,nu ma simt suficient de buna pentru el.Acum nu mai vorbim,dar cand il vad sincer simt ca mi se rupe sufletul.
Acum am 71 kg (m-am ingrasat la loc dupa infometare,m-am refugiat in mancare) si chiar sunt hotarata sa slabesc..pentru mine .

Este posibil sa fiu indragostita de aceasta persoana care nu mi-a acordat atentie,pe care nu am putut-o avea..? Sau sunt obsedata de ideile din trecut? Ceea ce simt cu el nu am mai simtit niciodata. Uneori il privesc si imi repet ca este un fraier,ca este prostut..dar inima face altceva .
Salutare!!!
Bine ai venit!!!
Noi nu criticam pe nimeni,suntem aici pt a indruma slabutele nu pt critica!!!
Si eu am fost si sunt o plinuta,chiar plina as putea spune!
Sper ca de data asta sa slabesti sanatos ,fara infometare!!!Si sa o faci pt tine nu pt un baiat care ...din cate am citit mai sus nu pare sa tina la tine!!!
Nu am pricep sa dau sfaturi ,dar eu daca as fi in locul tau cred ca as lasa lucrurile sa vina de la sine.Daca e sa fie ceva intre voi va fi ,daca nu ...nu!!!
Multa bafta!!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat