Subiect: Jurnal Mary31
View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 19 sep 2011, 14:00:42
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mary31

Citat:
Anterior postat de Mary31 Vezi mesajul
Hy slabutelor! Ma numesc Mary si de maine ma pun pe slabit ... Dintodeauna am fost un pik mai grasuta , dar pana acum nu ma deranjat deloc acesc lucru ... Dar anul asta am banchetul la sfarsitul anului scolar si vreau sa arat perfect. Am o vointa de fier ( cand spun ceva , nu ma las pana nu indeplinesc ce mi-am pus in cap) si in plus sunt o mareee optimista . Nu sunt genul care sa manance moolt , dar cate odata dulciurile ma pacalesc si mananc un pik mai moolt . Deasemenea ador sportul si nu va fi o problema sa il practik aproape zilnik. In mare parte sper ca voi reusi ,sper ca voi primi din partea vostra sfaturi cat de moolte si sper ca sfarsitul anului scolar ma va gasi slabuta !Vam pwp si spor la slabit fetelor !!!
Cu drag,
Mary
Salutare!!!
Bine ai venit!!!
Eu cred ca arati foarte bine!!!
De curioasa la cate kg ai vrea sa ajungi?
Iti urez multa bafta ,dar la cum spui ca esti de ambitioasa ,sunt sigura ca vei reusi sa ajungi acolo unde iti doresti!!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]