View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 04 oct 2011, 18:07:43
Deliutza's Avatar
Deliutza Deliutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 05 apr 2011
Locaţie: Constanta, Romania
Dieta: hipocalorica, sport, masaj
Date: 159cm, 51.5kg
Mesaje: 1.090
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Concurs - o saptamana fara desert!

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
O saptamana fara desert!

Esti fan dulciuri si nu poti sa rezisti fara? In saptamana care urmeaza, nu ai voie nici sa gusti si nici macar sa te uiti la dulciuri. Inscrierea e libera, "ca cadou" dupa concurs fiecare slabuta are voie o portie din desertul preferat. Trebuie sa ne zica fiecare ce a mancat ca premiu si care e desertul preferat dar DUPA saptamana aia.

Concursul incepe pentru fiecare in ziua in care isi propune sa-l inceapa. Inscrierile sunt deci non-stop, nu exista data de inceput si nici de sfarsit...este un concurs non-stop...fiecare cu saptamana lui/ei.

Tot ce trebuie facut este sa scrii un mesaj in acest subiect si sa anunti: "Gata, ma inscriu si eu, de maine incep"...si dupa saptamana respectiva sa apari din nou si sa dai raportul cum te-ai simtit in saptamana fara dulciuri, ce pofte ai sau nu ai avut, daca ai slabit un pic si cat...etc. Discutiile libere despre deserturi si pofte sunt permise pe acest subiect. Va rog doar sa nu postati poze cu deserturi...ca nu vrem sa torturam concurentele.

....
Gata, eu ma inscriu si incep de azi. La mine e 4 oct. ora 8 dimineata. O saptamana fara dulciuri!
...
Inscrie-te si tu!

Am si eu o intrebare desert implica orice, orice? Adica eu obisnuiesc sa iau o lingurita de miere zilnic, deoarece imi da energie. Trebuie sa renunt si la ea?
__________________

Inside me lives a skinny woman crying to get out. But I can usually shut the bitch up with chocolate
!

JURNALUL MEU
Deliutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1630 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1113 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat