View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 13 oct 2011, 21:53:26
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihaela - voi slabi cel putin 10 kg!

Citat:
Anterior postat de Seleena Vezi mesajul
Buna! Ma numesc Mihaela si am 163 si 70 de kg. Chiar imi doresc sa slabesc,dar cred ca ar trebui sa va spun mai intai povestea mea,nu?
Am reusit in clasa a 8-a (acum sunt a 10-a) sa slabesc de la 75 kg la 60 dar acum pentru ca am incepun sa mananc din nou ca inainte am mai pus la loc 10 pe care sunt sigura ca le voi da jos.
Recunosc,prima data am slabit prin infometare si incepuse sa imi cada parul si eram foarte rece dar alte "simptome" chiar nu aveam. Acum o sa mananc cam 700-800 kcal (stiu ca este foarte putin,dar eu nu fac sport). Sunt foarte pretentioasa la mancare,nu mananc mai deloc carne (chiar ma gandesc sa renunt de tot la ea,iubesc animalele!) si nici peste (niciodata nu mi-a placut gustul) sau alte feluri.
Am fost un copil crescut mai mult de bunici care ma rasfatau si ma puneau sa mananc toata mancarea din farfurie (ca sa vad modelul,deh!) si alte din astea. Pe atunci ma puteam controla,dar in clasa 1 era cat pe ce sa fiu abuzata sexual si mi-am zis ca este vina mea,atunci nu m-a mai interesat cum arat si din astea.Pana la varsta asta nu am avut nici un iubit,imi este rusine cum arat, mi-am facut un alt id si am intrat in vorba cu un alt coleg, am fost cine am vrut eu sa fiu si el chiar mi-a dat intalnire bineinteles ca l-am refuzat politicos, ii dadusem alte poze cu o fata mai slabuta.
Vreau sa slabesc pentru mine,vreau sa am incredere in mine,sa ma simt bine cu mine si sa imi dovedesc ca baietii pot fi si altfel ma gandesc la cate lacrimi am varsat si cate jigniri am suportat si imi dau lacrimile.
Cam atat pentru azi.De maine incep regimul.

Multumesc!
P.S:Ce mult am scris


Precizez ca nu vreau mila din partea voastra,ci doar sustinere aici o sa fie locul unde ma voi "descarca",astept si critici dar si sugestii si promit ca revin cu o postare maine!

Mihaela
salutare!!!
bine ai venit in randul slabutelor cu jurnal!!!
felicitarile mele pe ca ai slabit acum 2 ani! nu pot sa te felicit pt felul in care ai slabit!!!si nici pt faptul ca vrei sa te infometezi din nou!!!
eu zic ca nu asta e solutia!!!serios!!!
nu poti sa faci sport din probleme medicale sau nu ai timp??? ti-as recomanda start walking ,foarte simplu si foarte eficient in timp!

orice dieta iti doresti sa urmezi eu iti doresc multa bafta ,dar spune nu imfometari!!!te rog!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]