View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 19 oct 2011, 11:23:13
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Slabire dupa efectul yo-yo

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
BUna, cred ca ma cunosc multe fete ultimul timp nu prea am avut timp sa stau pe forum ca am avut niste prob de sanatate..dar vreau sa revin, m-am ingrasat aproape cum eram inainte de slabirea de 17 kg vrio 14 kg intr-un an le-am luat, incetisor si bine..vreau s-o incep din nou dar nu pot singura, am nevoie de niste sfaturi etc..stiam totul despre slabit dar parca deja nu mai pot tine cont de toate chestiile celea de atunci..mentionez ca nu al slabit repede atunci, am slabit intr-un an toate kg -17 si m-am mentinut jumate dar am dat busna in toate prostiile dupa asta si nu ma puteam opri nicicum;(
Buna!
Imi pare rau de problemele tale de sanatate, sper ca esti mai ok acum!
E bine ca stii multe lucruri despre slabit si despre stil de viata sanatos, o sa le pui incet incet in aplicare si o sa arati asa cum ai aratat acum cativa ani!
Eu iti sugerez sa te apuci de sport de 3-4 ori pe saptamana, si ma refer la cardio (alergat, tae bo, aerobic, etc) pentru ca o sa iti ridice moralul si o sa te motiveze sa mergi mai departe! in plus, iti accelereaza si metabolismul!
In acelasi timp renunti la dulciuri, sucuri, patiserie, faina alba, prajeli si iti organizezi ceea ce mananci in 3 mese si 2 gustari!
Succes si o sa reusesti cu siguranta!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat