View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 12 nov 2011, 13:00:05
madalici's Avatar
madalici madalici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 ian 2010
Locaţie: atena, Grecia
Vârsta: 37
Date: 175cm, 85.8kg
Mesaje: 206
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 14 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Jurnalul bataliei finale! - madalici

Citat:
Anterior postat de Animis23 Vezi mesajul
Bine ai venit! Imi dau seama din cuvintele tale ca esti o persoana ambitioasa si care stie cat succes poate avea! E foarte bine ca te-ai hotarat si ca te-ai pus pe treaba, si faptul ca ai deja rezultate nu poate decat sa te impinga inainte! Mult succes si multa putere si rabdare pentru a putea ajunge acolo unde vrei. Sport faci? Ti-as recomanda sa te lasi si de fumat in cateva luni, e mai usor in timpul unei diete tinute corect, decat daca nu tii nimic si scapi fraiele la mancare. Eu am reusit! Pupici!
Multumesc mult pentru incurajari si te felicit pentru rezultatele obtinute de tine! Sper ca peste ceva timp sa ma pot lauda si eu cu aceleasi rezultate! Sport am mai facut eu cate putin dar de luni ma apuc asa cum trebuie pentru ca saptamana asta am fost si in perioada rea a lunii. Tu cu ce dieta ai slabit si cum ai evitat vergeturile pentru ca numai gandul ca le-as putea face ma ingrozeste? Pupici!!
__________________
Vointa puternica nu este numai stiinta de a dori si de a obtine ceva, ci si stiinta de a renunta la ceva, in caz de nevoie!!
Madalici