View Single Post
  #3 (permalink)  
Vechi 14 feb 2010, 20:03:56
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: primul pas

Citat:
Anterior postat de iulia2 Vezi mesajul
hmmm.....chestia asta nu am m-ai facut-o...dar pentru toate exista un inceput.
Da, VREAU SA SLABESC!
Nu stiu cu ce sa incep sau cu ce sa continui, ce sa fac sau ce dieta sa incep...ideea este k sunt foarte motivata si chiar imi doresc lucrul asta!
De cand ma stiu am fost o slabuta,dar se pare k roata se mai invarte si impotriva ta si m-am trezit "peste noapte" cu aproximativ 25 de kg in plus.Vrei sa stii cum e?Nu cred.
Acum k mi-am revenit din soc, care a durat numai vreo 3 ani vreau sa fac ceva...iar primul pas e k m-am inscris pe acest forum care sper sa ma ajute sa imi duc plaul la bun sfarsit: vreau sa labesc 20 kg, sa ajung la greutatea initiala.
buna si bine ai venit la noi..
in primul rand ar fi bine sa citesti cate ceva pe aici prima data Informatii utile despre dieta si sport pentru noi venite
apoi sa-ti pui la ticker invers datele

sa sti ca si eu am foost in situatia ta. am fost si eu slabuta si am devenit grasuta dar mi-a luat un timp sa aceept ideea si sa fac ceva in privinta asta..
dupa ce citesti despre dieta sport si iti faci planul de bataie , spune-ne si noua ca sa te sfatuim daca faci bine sau nu, sau doar sa comunicam intre noi, sa ne sprijinim
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]